Relasjonsledelse

Bli bedre på å utvikle gode og sterke relasjoner!

I det nye arbeidslivet med økende grad av automatisering og digitalisering blir menneskelige fortrinn som sosiale og relasjonelle ferdigheter stadig viktigere. Det å ha fokus på å utvikle relasjoner vil også skape bedre prestasjoner og resultater. Samtidig er det å jobbe med relasjoner ikke alltid så lett da vi har ulik bakgrunn, personlighet, motivasjon og kommunikasjonsform. Skal vi evne å etablere tillit i våre roller trenger vi gode relasjonskompetanser. Vi må lede oss selv og reflektere over våre relasjoner, være interessert i andre og ha gode dialogkompetanser. Vi gjennomgår alle kompetansene på kurset og trener og prøver ut verktøy som kan umiddelbart tas i bruk. I tillegg vil vi utforske forskjellige personlighetstyper og motivasjonsprofiler og lære hvordan dette påvirker hvordan vi samhandler med hverandre.

Kurset passer for alle som ønsker å styrke sine relasjonelle ferdigheter og som ønsker større innsikt i egne personlige ressurser.

Kurset er normalt 2 dager men kan tilpasses til kortere eller lengre varighet, eller i moduler.

Mer om dette kurset/foredraget

Vil du vite mer eller booke dette kurset, fyll ut og vi sender deg mer informasjon

Agnelli AS

Nyhetsbrev

Kontakt

Tlf. 952 23 555
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse

Henrik Ibsens gate 90
0255 Oslo

Sosiale medier